Aniélina gravid- och amningsunderkläder

Läckert och sensuellt

Franska underklädesmärket Aniélina grundades av designern Agnès Stoclet i början av 2006. I en period då många av hennes väninnor var gravida, frågade hon sig varför det inte fanns några underkläder för gravida och ammande som var läckra och sensuella. Varför skulle inte moderskapet kunna kombineras med förförelse?

Perfekt passform

Med utgångspunkt i detta skapade hon sin första kollektion av vackra underkläder för gravida och ammande kvinnor. Agnès har ett fantastiskt sinne för färg och form, vilket avspeglar sig i hennes kollektioner. Hon nöjer sig dock inte med att plaggen är vackra, nej, komforten är minst lika viktig. Idén är att förhöja de välgjorda modellerna med vackra färgkombinationer och detaljer, utan att någonsin tumma på bekvämligheten.

Ekologiskt för dig och miljön

2011 kom så den första ekologiska kollektionen från Aniélina. Ett självklart steg att ta, då graviditeten är en period i en kvinnas liv när hon tänker extra mycket på hur allt runt omkring påverkar henne och det lilla livet som växer i hennes kropp. Aniélina Bio (bio står för ekologiskt på franska) är tillverkade i ekologisk ÖKO-texcertifierad bomull, vilket garanterar att plaggen är fria från skadliga ämnen. En trygghet för mor och barn och ett bättre val för vår miljö.

Njut av din graviditet!

I Aniélina ska den gravida och ammande kvinnan må bra och känna sig vacker. En serie underkläder för dig som vill njuta fullt ut av din graviditet och amningsperiod utan ge avkall på sensuell kvinnlighet eller miljövänlighet.

 

Aniélinas ekologiska sortiment finns att köpa i vår web-shop!