Triangel-bh "soft-bra" med rysch 75C

Ord. pris: 
299 kr
Rea:
150 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1568184
Du sparar: 
149 kr (50%)
Typ:
Ljust grålila 75C
Slut i lager

En sensuellt designad "soft-bra", helt mjuk bh utan några byglar eller fyllningar, bara ett lätt och följsamt stöd, gjord för största möjliga komfort. Det breda bandet under bysten fördelar trycket skönt och skär inte in eller skaver. Bh:n knäpps med dubbel hyska och hake, som kan justeras i fyra lägen. Bh:banden är sydda i mjuk tallfiberviscose över axeln, och avslutas i ryggen med justerbar resår för perfekt passform. En fantastiskt skön bh, som ändå är riktigt läcker och dessutom miljövänlig! Vi gillar särskilt den djupa ringningen och det romantiska "ryschet" runt kuporna.

Matcha med andra underkläder från g=9.8, såsom Precious Shorty eller Precious hög trosa lätt formande.

Färger: hudfärgad, blåsvart

Storlekar: 70A-80B, tack vare den generösa ställningsmånen i ryggen och det stretchiga materialet blir denna bh lite flexiblare i storlek. Behöver du t.ex. en 70C och det inte finns, kan du istället välja en 75B, som har samma kupa men är något längre i omfång, vilket du själv kan reglera genom att knäppa i olika lägen.

Material: 94 % tallfiberviscose, 6 % elastan. 100. Tallfiberviscose andas, reglerar temperaturen, absorberar bra och minskar odörer. Tyget tillverkas och färgas (med giftfria ÖKO-tex std 100 certifierade färger) i Frankrike. Läs mer om tillverkare och material här.

Skötsel: Maskintvätt 30°-40°, hängtork