Organic Sense eko/fairtrade amnings-bh 90C & E

Ord. pris: 
339 kr
Rea:
175 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1008368
Du sparar: 
164 kr (48%)
Antal:

Suveränt välsittande och välsydd amnings-bh från Swegmark i ekologisk bomull! Breda, elastiska och justerbara axelband, som sitter relativt tätt i ryggen, vilket gör att de inte åker ner från axeln. En speciell detalj är det lilla spännet baktill, som gör att man enkelt kan koppla ihop bh-banden med varandra baktill. Bra för extra stöd, men också smart om man vill använda den till ett linne med "brottar-rygg". 

En mjuk vacker spets pryder undersidan framtill och kantresåren på framsidan dekoreras av en tunn spets samt en liten rosett mitt fram. 

Bh:n knäpps med tre hyskor/hakar baktill i tre olika lägen.

Kupan öppnas med traditionellt spänne, som enkelt öppnas och stängs med en hand, så att du tryggt kan hålla bebisen med den andra. Den inre kupan täcker större delen av bröstet och lämnar bara en liten öppning, stor nog för bebisen att äta utan problem.

En diskret vacker amnings-bh, med alla praktiska detaljer man behöver under amings-perioden! Skön, vacker, giftfri, ekologisk och fairtrade!

Material: 95 % ekologisk och fairtrade-märkt bomull, 5 % elestan. ÖKO-tex std. 100. Tillverkad i Lettland. Allt material är europeiskt.

Tvättråd: Maskintvätt 40°, använd gärna tvättpåse