Snygga underkläder från Ecolyxica

Amanda, 22 i Örebro skriver i bloggen ekohealth.blogg.se, om allt som rör en mer hållbar livsstil. Extra roligt att hon gillar och skriver om Enamore siden-bh som hon köpt från oss!

Pure me kemikaliesanerar sin vardag med ekologiska underkläder från oss!

Liv Lövendahl skriver passionerat om lyxig vardag utan kemikalier i sin blogg Pure Me. Våra Sublime-set från Peau Ethique finns omnämnda, inte bara en gång, utan två gånger. Roligt!

"I Heart Eco"-Anneli ammar ekologiskt med vackra Marquise!

Anneli, som driver bloggen I heart eco, skriver hur mycket hon gillar sitt nya Marquise amnings-set. Grattis till den nya bebisen säger vi, och tack för de fina orden!

Sophie Gripenberg om Ecolyxica

Sophie Gripenberg är en härligt engagerad 22-åring, som bryr sig om miljö, rättvisa, politik mm. Hon har också en svaghet för skönhet och harmoni i alla dess former. Extra roligt därför att hon uppmärksammat vårt sortiment i sin blogg!

Här är en modemedveten tjej som har tröttnat på slit & släng och startat en blogg om hur man kan vara modemedveten utan att konsumera och köpa nytt hela tiden. Läs här vilka fina omdömen hon ger Ecolyxica! Tack för de fina orden Fröken H säger vi!

Sublime-set full pott av Tanja på Ekostil!

Ekostilig Tanja i eko-fina Sublime! Ekostilig Tanja i eko-fina Sublime!

Tanja på Ekostil.se har recenserat ett vackert Sublime-set från Peau Ethique, bygel-bh och extra hög trosa. Hon är jättenöjd och ger underkläderna  5 poäng av 5 möjliga. Läs mer om vad hon tyckte i hennes inspirerande eko-flärd-blogg. 

Ekomamma i stan bloggar om våra amning-bh

Jenny Brolin, bloggar som "ekomamma i stan" på Living Green. Jenny var och besökte oss på mässan Eco Now och blev lite extra intresserad av våra amnings-bh i ekologisk bomull, eftersom hon väntar barn. Här kan du se hennes inlägg från mässan. Tack för inlägget och lycka till med nya bebben säger vi!

Ekosvensson på Eco Now

Gita (ekosvensson.se) och Malin (Ecolyxica) på Eco Now, foto Jens Ljunggren. Gita (ekosvensson.se) och Malin (Ecolyxica) på Eco Now, foto Jens Ljunggren.

Vi träffade på trevliga Gita Ljunggren på mässan Eco Now 6 okt 2012. Gita driver bloggen ekosvensson.se tillsammans med sin man Jens. Besöket resulterade i en bild (tagen av Jens) och lite skriverier i Gitas blogg. Tack för de vänliga orden!

Go Green Make-up, rapport från Eco Now

Go Green Make-ups bild från EcoNow Go Green Make-ups bild från EcoNow

Jeanette, som skriver i bloggen Go Green Make-up för LivingGreen.se, var och hälsade på oss på ekomässan Eco Now 6 okt. 2012. Se här vad hon skriver om Ecolyxicas sortiment. Snyggt, lyxigt och sexigt! Tack Jeanette!

Tips från Naturligt Snygg!

Hannah, journalist som brinner för grön skönhetsvård och skriver i bloggen naturligtsnygg.se tipsar om snygga ekologiska underkäder hos Ecolyxica. Tack säger vi!

Elaine Eksvärd gillar Aniélina!

Elaine Eksvärd , professionell retoriker som bloggar, har fått tips från våra återförsäljare Glammom om våra fina Aniélina amnings-bh och hon verkar gilla dem! Kul och lycka till med amningen, säger vi!

Ekostil tipsar om miljövänlig bikin!

I sin härliga ekoglamour-blogg Ekostil tipsar Tanja om vår superläckra eko-bikini från g=9.8!

Ekosmart på stranden!

Peachy Divas har hittat vår fina bikini från g=9.8 och skriver om den inför badsäsongen 2012!

Vackra och sexiga underkläder

Gammalfjortis bloggar om Aniélina och Ecolyxica på uppsalamagazine.se och inleder ett samarbete med vår återförsäljare Glammom. Kul!

Lyxiga ekologiska underkläder

Anna bloggar om ekologisk mat och skönhet i din blog Hemma hos fru C. I ett inlägg skriver hon om Ecolyxica och tycker att vårt sortiment bevisar att ekologiskt inte behöver vara tråkigt. Vi instämmer!

Amningsexpert testar Aniélina

Läs på bloggen "Sagogrynet" vad amningsexperten (2011 års vinnare av Amningshjälpens Bröstpriset) tycker om Aniélina Divine amnings-bh.

Om REA hos Ecolyxica

Bloggare Anneli tipsar om vår januari-REA i sin blog

 I HEART ECO. Vi tackar och bockar!

Lyxiga och ekologiska underkläder

En lagom dos grönt - en riktigt bra eko-portal - har hittat vår web-sida och skriver att de gillar kombinationen lyxigt och ekologiskt. Vi håller med!

Ekologiskt UNDERverk

Ekonördarna på Lyckobacken, årets eko-blog 2011 för andra året i rad (GRATTIS!), gör ett inlägg om g=9.8 i sin blog.

Lyxiga under till amningen

Trädkramaren, en blog om att shoppa ekologiskt, har provat Aniélinas amnings-bh och skriver om den i sin blog.

Recension amnings-bh

Se komplett recension av Aniélinas amnings-bh och justerbara trosor gjord av Ekonördarna på Lyckobacken

Sexy mama?

Här kan du läsa om vad 2010 års ekobloggare tycker om amnings-bh och spetstrosa  från Anièlina:

Sexy Mama!

Lyxiga ekounderkläder

Trädkramaren.se tycker om Blushing Bride och tipsar om dessa lyxiga ekounderkläder i sin blog.

Tips om Aniélina i toppenbok för barnfamiljen!

Handla rätt för en giftfri barndom Handla rätt för en giftfri barndom

Boken "Handla rätt för en giftfri barndom" är en suverän guide för barnfamiljen för att undvika giftiga kemikalier i barnens miljö och mat. Det är med stolthet vi kan konstatera att våra ekologiska och giftfria amningsunderkläder från Aniélina är omnämnda på sid. 55! Boken är skriven av Anne Lagerqvist, Christine Ribbing och Karin Wallis.

Aniélina i "Amelia Baby" maj 2012

Amelia Baby maj 2012 Amelia Baby maj 2012

Vi är mycket stolta att Aniélina har omnämnts som ett läckert alternativ vid amning och graviditet. Synd bara att de inte skriver om att setet är i ekologisk bomull och ÖKO-texcertifierat.

Aniélina i "Jag är Gravid" nr 5

Jag är Gravid nr 5 2011 Jag är Gravid nr 5 2011

Tidningen "Jag är Gravid" tycker att man ska unna sig underkläder man känner sig fin i när man är gravid. De rekommenderar lyxiga Aniélina.

Aniélina i "Föräldrar & Barn" nr 9.

Föräldrar och Barn nr 9 2011 Föräldrar och Barn nr 9 2011

I "Föräldrar och barn" nr 9 2011 kunde man tävla om två fina underklädes-set från vårt franska märke Aniélina.