En liten uppdatering!

Triangel-bh vadderad och Marilyn Trosa finns nu även i blåsvart! (på bilden visas åskblå) Triangel-bh vadderad och Marilyn Trosa finns nu även i blåsvart! (på bilden visas åskblå)
Nu var det längesedan det blev något skrivet i den här bloggen! Men med de stora barnen tillbaka på dagis/skola, börjar vi vänja oss vid att vara 3-barnsfamilj och då hoppas jag kunna uppdatera bloggen lite oftare! Sedan sist har vi fått in lite nyheter från Do You Green. Den personliga favoriten är Precious Trosa, nu med svart spets. Suuuuperskön, med suverän passform och dessutom riktigt snygg! Dessutom har vi fått in vår populäraste bh från Do You Green i blåsvart, Triangel-bh vadderad, snygg att matcha med Trosa Marilyn i blåsvart. I övrigt så letar vi med ljus och lykta efter nya leverantörer och hoppas på att kunna utöka sortimenten under hösten. Har du några tips på ekologiska/miljövänliga underkläder som ni tycker skulle passa in i vårt sortiment, så hör gärna av er till oss på info@ecolyxica.se.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln