Kreativ "vabbruari"!

Alla ni som har småbarn vet ju att det blir en del "vabbande" ibland, särskilt i februari. Det är tydligen den vabb-tätaste månaden på året, enligt Försäkringskassans radioreklam, därav namnet vabbruari.

 

Det är nu andra gången i februari jag är hemma och tar hand om en febrig 2,5-åring... Så då försöker jag göra något positivt av det hela. Denna gång blev det en ny klänning åt den lilla. Hade kommit över ett par gamla Dolce Gabana jeans, som inte passade nån längre. Eftersom den lilla damen vägrar gå till dagis utan klänning (måste vara lång och kunna "snurra"), passade det bra att utöka garderoben med en ny klänning! Så gott som gratis och fantastiskt giftfritt och miljövänligt! 

Etiketter: privat återvinning

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln