Glammom-tjejerna glada över Do You Green-klappar!

Vague spets-bh och trosa till bästa Malin & Vanja på glammom.se Vague spets-bh och trosa till bästa Malin & Vanja på glammom.se

Igår var det dags att fylla på lagren hos glammom.se igen, med lite amnings-bh och matchande trosor. Jag åkte dit och ville passa på att glädja dessa fantastiska  tjejer med varsin julklapp, eftersom de har jobbat så bra med våra produkter under året som gått! Tänkte att det kanske skulle vara lite patetiskt att komma till ett par underklädes-entreprenörer med underkläder, men eftersom de är nishade helt på gravid/amnings-underkläder, så vågade jag mig ändå på det. Valet föll på varsin Vague spets-bh med matchande Vague trosa. Det blev succé! Jättekul! Läs mer om vad de tyckte i deras fantastiskt inspirerande blogg!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln