Ännu en Eco Now-mässa avklarad!

Gita och jag på Eco Now, foto Jens Ljunggren Gita och jag på Eco Now, foto Jens Ljunggren

Jaha, då var ytterligare en ekomässa i Münchenbryggeriet avklarad! Eco Now gick av stapeln i lördags och jag var på plats med Ecolyxica. Till skillnad från i våras, var mässan nu uppdelad på en branschdag (fredagen) och en konsumentdag (lördagen). Jag hade bara möjlighet att medverka på lördagen, så det blev en ganska kort och smidig mässa. Jag träffade en hel massa intressanta och trevliga människor, både konsumenter och andra från branschen. Jättekul! Extra roligt var det att flera kunder från mässan i våras och även från web-shoppen, kom och handlade av mig. Det känns alltid extra bra när de som redan provat våra produkter vill ha mer! 

Det är dessutom superkul när olika bloggare väljer att skriva några vänliga ord om Ecolyxica och våra produkter. Jag tog mig friheten att låna bilden ovan från bloggen ekosvensson.se. Supertrevliga Gita (bilden) hälsade på mig och hennes man Jens tog fotot. Ecolyxica är också omnämnda på livinggreen.se i bloggen go green make-up, efter att Jeanette har varit och kollat in våra produkter. Kul!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln