Tråkiga nyheter om enamore...

Det är med sorg i hjärtat jag måste inse att utsikterna för att vi ska få hem enamore's superfina nya kollektion ser väldigt mörka ut...

 

Senast jag hörde från dem var i juli månad, när den stora leveransen från Kina ska ha kommit in i brittisk hamn. Det var då "några formaliteter" som gjorde att de hade problem att få ut varorna från tullen... Efter att förgäves ha sökt dem sedan efter semestern, anar jag att "formaliteterna" eventuellt kanske var brist på kapital?

 

Lite eftersökningar på nätet indikerar att så kan vara fallet och att vi kanske helt enkelt går miste om de fina varorna som vi beställt. Trist! Känner mig därför tvungen att ta bort nya enamore från vår web-shop och sida. Får helt enkelt leta vidare efter något annat!

Etiketter: enamore

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln