Grattis till världens gladaste vinnare!

Igår fick jag ett så uuunderbart tack-mail från vinnaren av vår tävling i samband med EcoNow i våras. Tove hade inte sett mitt meddelande att hon hade vunnit förrän i förra veckan, och var orolig för att vinsten hade "brunnit inne". Givetvis var det inte så! Vi skickade det underbart vackra amningslinnet från Aniélina, som Tove valde ut och såhär fint skrev hon till mig när det kom fram:

"TUSEN TACK FINSTE MALIN <3
För det ljuvliga amningslinnet!!! Idag hann jag äntligen på posten innan de stängde! Det sitter som en smäck och är gudomligt vackert!!! Jag är så glad och tacksam <3 Tack <3<3<3<3<3<3<3

Varm kram från Tove"

Stort TACK för det mailet Tove, ibland är det roligare att ge än att få!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln