Nyheterna börjar droppa in!

Efter att ha utlovat en massa nyheter är jag nu mycket nöjd med att de till slut börjar dyka upp. Först ut är modernt feminina In Bloom London med två härliga set av lätt vadderad bygel-bh med matchande trosa. Tillverkade i ekologisk bomull och lätt transparant lyocell. Jättefint!

 

Inom kort kommer även enamore med sitt nya koncept. Fantastisk kvalitet och snygg design på ett vackert bassortiment av sköna underkläder för den mode- och miljömedvetna! Dessutom jättesköna loungewear, eller ska man kalla dem myskläder, låter inte lika flashigt... och i de här mysisarna kan man verkligen känna sig läcker, även hemma i tv-soffan. Allt finns redan upplagt i web-shoppen och går att förbeställa för leverans i mitten av juli.

In Bloom London - Love set
enamore - soft-bra och mjuk långbyxa

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln