Lappa & laga!

Nån mer än jag som har en 6-7åring som går mer på knäna än på fötterna? Finns inte ett par jeans i världen som håller tills han växer ur dem, o då växer han ju ändå i turbo-tempo, så vi snackar om på sin höjd ett halvår... Hur som helst, så känns det väldigt onödigt att slänga ett par jeans som är perfekt i alla avseende förutom att knäna inte existerar längre. Därav helgens terapi-arbete; lappa jeans. Till saken hör att jag är egentligen ganska bra på det där med symaskin, men det fungerar ju inte på sonens smala byxben, så jag köpte helt enkelt en tub textillim och klippte lappar från ett par urvuxna jens (med hål på knäna!). Känner mig ganska nöjd, undviker inköp av 4 par nya byxor åtminstone ett tag till...

Etiketter: privat ekotips

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln