Bilduppdatering och nytt varumärke!

Det har varit tyst från mig en stund, men det beror bara på att jag begravt mig i bildbehandlingens förvirrande värld. Efter att ha fotograferat alla färger och former av produkter som vi har i lager, så gav jag mig på att frilägga alltihop... tidsödande, men jag hoppas att det var värt allt slit! Ni kan till att börja med se resultatet under fliken varumärken, g=9.8, String Mode, Tangatrosa och Mjuk triangel-bh. Mer bilder kommer löpande. Kommentera gärna!

 

Jag har också lagt en del tid på att leta nyheter och hittat toppenfina spetstrosor från Who Made Your Pants? Mer info. kommer så småningom, men de ligger uppe i shoppen redan. Första leveranserna kommer att kunna göras under nästa vecka. Visst är de läckra?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln