Ny medarbetare... nja...

Tjoho, idag kom vår nya medarbetare! ... i paket... med posten. Okej, det var bara en skyltdocka, utan armar, utan ben och utan huvud. Hon kommer dock spela en central roll i företaget, då hon kommer att plåtas med våra underbara underkläder på. Jag kunde inte låta bli att ta en provbild med min telefon, kvaliteten kommer bli bättre i shoppen, men här är hon i alla fall, iförd miljövänlig bikini i tallfiberviscose.

 

Under de närmaste veckorna kommer vi att (förhoppningsvis!) förbättra bilderna i vår web-shop. För även om vi tycker mycket om de fina bilderna från t.ex. g=9.8, så är de ibland kanske vackrare än de är informativa. Vi ska försöka råda bot på det och fota enkla, men detaljrika bilder på våra produkter, så att ni ser exakt vad det är ni beställer. 

Etiketter: nyheter

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln